Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Augusztusi menetrend

Augusztusi menetrend

Nem csak a közlekedésben, hanem nálunk, a Stellánál is van "menetrend" :-D 

Jöjjön most az augusztusi, mert ez az egyik legsűrűbb hónap:

Aug.1-31: a nagy, nyári, -40%-os akciónk már javában zajlik, szinte mindenre, sőt, rengeteg átmeneti(tehát ősszel/télen) még javában kihasználható darabot is beletettem Nektek az akcióba, hogy minél trendibben öltözködhessünk ősszel is! :-D

Ne feledjétek: mi nem akciózunk nyakra-főre, hanem inkább ritkán, de akkor annál ütősebben, úgyhogy augusztus 31-ig tudtok válogatni nagyon-nagyon szuper árakon a webshopon! :-)

Aug. 15-23: végre nyaralok én is a Balatonon a családommal :-D, tehát a webshopon tudtok rendelni simán, de kérlek, hogy kalkuláljátok bele a hosszú hétvégét! (A Szolnok környéki vevőim figyelmébe ajánlom, hogy ezen időszak alatt Ti is csak a webshopon tudtok majd rendelni-a lakásbutik értelemszerűen zárva lesz- a "személyes átvételt" választva, azért hogy tuti megmaradjon a kívánt ruhadarabotok, amit már aug.24-től át is tudtok nálam venni! :-)

Aug. 24-től: A hosszú hétvégén, ha a Jóisten is(vagy a Sors, vagy a...-ki minek hívja :-D ) is úgy akarja, új áruért megyünk, ami a lakásbutikban már 24-étől(!) elérhető lesz, a webshopon csak szept.1-től , mivel aug. 26-27-én fotózzuk be az új, őszi kollekciót a barátnőimmel-akik már szintén nagyon várják :-) a fotózást.

Természetesen, ha követtek a közösségi médiában( FB, Instagram, Pinterest), ott csepegtetni fogom az újdonságokat-ahogy már megszokhattátok! ;-) Én már nagyon várom, remélem, hogy Ti is! :-D

Szép nyarat Nektek, de addig is: shoppingra fel..! ;-)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés